28.1.2018
Pohja:
Painellaan piparitaikinaa irtopohjareunaiseen vuokaan.
Paistetaan uunissan 200 asteessa n. 15 min. Annetaan jäähtyä.
Täyte:
2 prk kermaa (laktoositonta Kotimaista)
2 prk 15% eila maustamaton tuorejuusto
4 rkl vaniljakreemijauhetta
pussillinen luumua liotettuina että on pehmeitä tai luumumarmeladia oman maun mukaan
kanelia
sokeria
1. Vatkaa kerma vaahdoksi, ei liian kovaksi.
2. Lisää tuorejuustot ja vatkaa tasaiseksi.
3. Lisää sokeria oman maun mukaan.
4. Lisää vaniljakreemijauhe ja kaneli, vatkaa.
5. Sekoita luumut tai marmeladi sekaan.
6. kaada jähtyneen pohjan päälle, anna hyytyä seuraavaan päivään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ehtii varmasti tehdä!😊 nyt on pikkuhiljaa kevät mielessä ja hempeät värit.😍