20.5.2019
1,5 pkt oululaisen reilu paahtoleipää 2 pkt eila maustamatonta tuorejuustoa 2 pkt eila ruohosipuli tuurejuustoa n. 1 dl kuohukermaa 350g savukinkkua murennettuna 2 rkl kalamata kivettömiä oliiveja 1 keskikoikoinen paprika 1 pieni punasipuli 1 prk felix sinappikurkkusalaattia - Hienonna tehosekoittimessa ensin kinkku, laita se johonkin kulhoon odottamaan. - Hienonna sen jälkeen paprika, sipuli ja oliivit - Sekoita yksi pkt maustamatonta tuorejuustoa sekaan. - Lado kuusi leipäviipaletta tarjoilualustalle 3x3 riviin. - Levitä puoli purkkia sinappikurkkusalaattia leiville. - Levitä sen päälle puolet kinkkumurusta. - Lado uusi kierros leipiä. Levitä koko alueelle paprikatahnaa reilusti. - Lado kolmas kerros leipiä, levitä loput kurkkusalaatista ja kinkusta tähän väliin.Jos paprikatahnaa jäi, tiputtele loput tähän väliin. - lado viimeinen leipäkerros ja laita yöksi kostumaan jääkaappiin pieni paino päälle, esimerkiksi puinen laaja leikkuu lauta. Laita Väliin leivinpaperia ettei leipä jää kiinni lautaan. Kuorrutus yön yli levänneeseen voileipäkakkuun: Loput kolme pkt tuorejuustoa, notkista kerman kanssa sopivaksi, niin kuitenkin ettei se valu mutta on kuitenkin hyvin levitettävää. Mausta hieman suolalla, pippurilla ja basilikalla. Koristeena on atrian kylmäsavuhärkää, vesikrassia ja tomaatteja. Tein pursotukset tuorejuustosta koska sitä jää vähäsen. Loput voi laittaa vaikka ruissipsien päälle. Eikun nauttimaan! :)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä