1.2.2014
Pohja:
350g Itse tehtyä nauvon saaristolaisleipää tai REAL leipää.
50-75g sulatettua voita
2 prk ruohosipuli tuorejuustoa
1 pss kotasavun poromurua
1rkl sitruuna mehua
mustapippurijauhetta
sipulijauhetta
kuivattua basilikaa
2 1/2 liivatelehteä
loraus kermaa tai maitoa notkistamiseen
Koristelu:
mozzarella palloja
naudan tai poron leikkelettä
napolitana salaatti mix
viinirypäleitä
kirsikkatomaattia ruusukkeiksi leikattuna tai kokonaisina
Ylemmässä kuvassa on naudan leikkelettä ja tässä kotasavun poroleikkelettä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Näyttävä, varmasti maukas, mutta helppotekoinen. Kiitos reseptistä!