9.12.2017
Pohja:
1 pkt Piparitaikinaa lidlin vaalea (appelsiini-inkivääri)
1. Painele taikina uunivuokiin. Käytin valmiita foliokuppeja. Paista 200asteessa n. 12min.
Täyte 1:
1 omena
3 rkl hillo/marmeladi sokeria
0,5tl kanelia
Vähän vettä ja tiraus sitruuna mehua
1. Laita kattilaan n. desi vettä ja tiraus sitruuna mehua.
2. Kuutioi kuorittu omena ja laita kuutiot kattilaan.
3. Keitä kunnes omenat on hieman pehmenneet. Lisää sokeri ja kaneli.
Kiehauta sakeaksi.
Jäähdytä ja laita pohjien päälle tasaisesti.
Täyte 2:
1 prk eila luumurahkaa
2 dl vispikermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
2. Lisää kreemijauhe,vatkaa tasaiseksi.
3. Lisää luumurahka ja sekoita lopuksi kunnolla vatkaten.
Laita täyte pursotuspussiin ja pursota omenatäytteen päälle. Käytin pursottimen täytössä shakeria apuna.
Koristele lopuksi. Sulatin valkosuklaata ja pursotin nauhana päälle ja kultaisia tähtiä vielä.
Käytin laktoosittomia maitotuotteita.
Sitten tyttöjen iltaan!😍
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Oli erikoisen makuinen taikina kun pipareina söi mutta leivoksiin sopii. Oli laktoositon. 😊