Kinuskileipomo Vattupiirakka

Kategoria: Makuja maailmalta,  Täytteet Nähty 532 kertaa
 
14.10.2018
 
2 kommenttia

Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Vegaaninen

LUKIJAN RESEPTIHummus


Kaikki kaupan tahnat mitä löysin niin maistuivat kitkeriltä, joten ajattelin tehdä hummusta itse.

– 6dl kikherneitä (200g kuivana)
– 75g tahinia (seesamsiementahnaa)
– 2 tl suolaa
– 2 dl vettä
– 1 dl rypsiöljyä
– 2 valkosipulinkynttä

Liota herneitä yön yli.
Keitä seuraavana päivänä tunti.
Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
Lisää tarvittaessa vettä, kunnes koostumus on pehmiksen kaltainen vaalea ja kuohkea. Sattumia saa ja kuuluukin olla.
Koristele oliivi öljyllä ja paprikajauheella.
Tarjoile tapaksien kanssa tai sivele leivälle. Voi käyttää myös voileipäkakun väliin.