14.10.2018
– 6dl kikherneitä (200g kuivana)
– 75g tahinia (seesamsiementahnaa)
– 2 tl suolaa
– 2 dl vettä
– 1 dl rypsiöljyä
– 2 valkosipulinkynttä
Liota herneitä yön yli.
Keitä seuraavana päivänä tunti.
Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
Lisää tarvittaessa vettä, kunnes koostumus on pehmiksen kaltainen vaalea ja kuohkea. Sattumia saa ja kuuluukin olla.
Koristele oliivi öljyllä ja paprikajauheella.
Tarjoile tapaksien kanssa tai sivele leivälle. Voi käyttää myös voileipäkakun väliin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Se on tuo tahini kun maistoin sitä pelkästään niin maistui kitkerältä. Tykkään itse enemmän tuosta kikherneen mausta. 🙂