3.2.2018
Pohja
3 dl vettä
Puolikas hiiva
2 tl suolaa
6 dl durumjauhoja (noin)
0,5 dl kauraleseitä
0,5 dl öljyä (suunnilleen)
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola.
2. Lisää leseet ja jauhoja vähän kerrallallaan vispilällä vatkaten kunnes et enää tarvitse vispilää. Alusta taikina loppuu käsin.
3. Älä hirveästi veivaa takinaa,itse sekoitan jauhot juuri ja juuri niin että pikkasen tarttuu sormiin ja sen jälkeen lisää lopuksi öljy.
4. Paista 220asteessa 15-20min. Riippuu montako minipitsaa on pellillä.
4. Anna nousta lämpimässä hauteessa 30-40min.
Taikina tuplaantuu noustessa.
Tee pyöreiksi pikku pyrpylöiksi pellille ja anna nousta n. 10min.
Paina pyöreäpohjaisella lasilla litteäksi,itse kaulin hieman vielä minikaulimella ohueksi.
Laitoin vähäsokerista rainbow ketsuppia ja pitsamaustetta. Sitten vähän juustoraastetta. Täytä mieleisillä täytteillä. Meillä pikkukäsi laittoi kinkkua pilkotuna,meetvurstia ja ananasta. Sen jälkeen lisää juustoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvä välipala,iltapala, mihin vaan. 😊🌼🍸