3.2.2014
Pohja:
5 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl sunnuntain gluteeniton leivontajauhoseos
1,5 tlk leivinjauhetta
1 rkl vaniljaesanssia
Täyte:
3,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk rainbow päärynää mehussa soseutettuna
1prk – ” – persikkaa mehussa soseutettuna
1 dl vaniljakreemijauhetta
Kuorrutus:
Voikreemi:
150g huoneen lämpöistä margariinia
3 dl tomusokeria (lisää tarvittaessa niin kauan ettei maistu selkeästi voille)
1-2 tl vaniljaesanssia
Käytä apuna kuumaa vettä ja veistä levityksessä koska kakku on melko pehmää. Välillä kastaa veistä vedessä niin levittyy todella helposti.
Vaaleanpunaista ja keltaista candy meltsejä
Kukan lehden täyttö:
Mansikkatomusokeria ja vettä, suht löydä ja levittyvä seos
Koristeet:
Pehmeitä hopea helmiä ja vohveliperhoset
Oikealla kuvass myös vanilja kuppikakkuja ja ylijäänyt mansikkatomusokeri kuorrutus. Tyttä koristeli Hello Kitty syötävillä kuvilla. 😀 Kukassa Nalla Puh kynttilät. =)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä