2.2.2017
Keksipohja:
1 pkt annaksen pipareita
50g voita
Täyte:
400 g tuorejuustoa
2 tl vanilja aromia
2 dl kermaa
2 tl piparkakkumaustetta
1-2 dl tomusokeria maun mukaan
1-2 liivatelehteä
Glögipäällinen:
3-4 dl marlin glögitiivistettä
3 liivatelehteä
raastettua valkosuklaata mielen mukaan
1. Murskaa keksit ja sekoita sulan voin kanssa.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita tuorejuustoon loput aineet.
3. Sekoita sulatettu liivakko neste viimeisenä nopeasti vatkaten ja kaada ohuena norona niin vältyt inhoilta liivakko klönteiltä.
4. Laita jääkaappiin.
5. Kuumenna laimentamaton glögimehu kattilassa sen verran että liivetelehti sulaa mehuun.
6. Kaada kakun päälle hieman jähtyneenä, kuitenkin niin ettei seos ehdi alkaa hyytymään.
7. Anna olla yön yli jääkaapissa.
8. Päälle koristeena raastettua valkosuklaata ja karpaloita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä