30.1.2014
Pohja:
4 munaa
1dl dansukkerin fariini sokeria
1dl siro hienoa sokeria
2 dl gluteenittomia leivontajauhoja (sunnuntai)
reilu t-lusikallinen vaniljasokeria
reilu t-luskallinen leivinjauhetta
Täyte:
100g geisha suklaata (1 levy)
2,5 dl kermaa
vaniljasokeria
Kuorrutus:
2dl kuohukermaa
100g valkosuklaata (lidl)
punaista elintarvike väriä
1pkt geisha keksejä
raidat dansukkerin mansikkatomusokerilla paketin ohjeen mukaan tehty kuorrutus)
vaniljasokeria
nomparelleja
helmiäis sprayta
1. Pohja on tehty kääretorttupohjan ohjeella, sokeria vaan vaihdettu fariniin osittain. Munat ja sokeri vaahdoksi. Kuivat aineet sekaan. Tein sydämen paperista ja leikkelin pohjasta sopivat palat. Yksi kerros tehdään paloista, kuten kinuskikissa on tehnyt Ystävänpäivä kakku ohjeessa. Kostustus maidolla.
2. Sulata geisha suklaa ja vatkaa jäähtyneenä vaahdotettuun kermaan. Täyte riittää pienen täytekakun kahteen väliin.
3. Sulata valkosuklaa ja vatkaa jäähtyneenä vaahdotetun kerman sekaan.
4. Dansukkerin ohjeen mukaan tee mansikkatomusokeri kuorrutetta ja pursota raitoja kakun päälle. Tai koristele mielen mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hieno idea käyttää geisha-suklaata täytteessä! Eipä ois tullu itselle mieleen, mutta nyt kyllä kokeilen. Laitan vattuja lisäksi 🙂