Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Vattupiirakka

Geisha ystävälle

30.1.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_Luokkakuva-072_600x600.jpg

Pohja:

4 munaa
1dl dansukkerin fariini sokeria
1dl siro hienoa sokeria
2 dl gluteenittomia leivontajauhoja (sunnuntai)
reilu t-lusikallinen vaniljasokeria
reilu t-luskallinen leivinjauhetta

Täyte:
100g geisha suklaata (1 levy)
2,5 dl kermaa
vaniljasokeria

Kuorrutus:

2dl kuohukermaa
100g valkosuklaata (lidl)
punaista elintarvike väriä
1pkt geisha keksejä
raidat dansukkerin mansikkatomusokerilla paketin ohjeen mukaan tehty kuorrutus)
vaniljasokeria
nomparelleja
helmiäis sprayta

1. Pohja on tehty kääretorttupohjan ohjeella, sokeria vaan vaihdettu fariniin osittain. Munat ja sokeri vaahdoksi. Kuivat aineet sekaan. Tein sydämen paperista ja leikkelin pohjasta sopivat palat. Yksi kerros tehdään paloista, kuten kinuskikissa on tehnyt Ystävänpäivä kakku ohjeessa. Kostustus maidolla.

2. Sulata geisha suklaa ja vatkaa jäähtyneenä vaahdotettuun kermaan. Täyte riittää pienen täytekakun kahteen väliin.

3. Sulata valkosuklaa ja vatkaa jäähtyneenä vaahdotetun kerman sekaan.

4. Dansukkerin ohjeen mukaan tee mansikkatomusokeri kuorrutetta ja pursota raitoja kakun päälle. Tai koristele mielen mukaan.

Kategoriat

KakunkuorrutteetTäytekakutTäytteet

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190517_093040_400x400.jpgVattupiirakkaLihavoileipäkakku vol. 2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_Pakkasmarja-kisa3_400x400.jpgVattupiirakkaVadelmatäytekakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190512_085747_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-tuplasuklaakakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190510_083936_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-oreojuustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190411_193727_400x400.jpgVattupiirakkaMansikka-suukkokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17441_IMG_20190405_104104_400x400.jpgVattupiirakkaOreo-vadelmakakku
4

Kommentit (3)

Mauskis
13.3.2014 18:52

Hieno idea käyttää geisha-suklaata täytteessä! Eipä ois tullu itselle mieleen, mutta nyt kyllä kokeilen. Laitan vattuja lisäksi 🙂

vattupiirakka
Kinuskileipomo vattupiirakka
3.2.2014 09:04

Voi olla että johtuu helmiäisestä päällä mutta ei kai se juoksettunut tai sitten en vaan älynny että juoksettui. 😀

emppuh
Kinuskileipomo emppuh
1.2.2014 18:50

Juoksettuiko kuorrute vai miten näyttää kuvassa noin rakeiselle? kuulostaa kyllä hyvältä 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa