16.12.2017
Luukku 15 <3
Pohja:
Annaksen pipareita murskattuna (n. 200g)
50g voita sulatettuna
Sekoita keskenään ja painele voideltuun irtopohjalliseen vuokaan.
Laita uuni päälle 150 asteeseen ja laita uuniin uunipellille vettä ennen täytteen tekoa.
Täyte:
600 g maustamatonta eila tuorejuustoa
130g candy kingin toffee kuutioita pilkottuna
1,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljaaromia (nestemäistä)
3 munaa
0,5-1 dl Dooleys likööriä
1. Mittaa tuorejuusto, vaniljaaromi, Dooleys ja tomusokeri kulhoon. Vatkaa hiljaisella teholla tasaiseksi ja paksuksi seokseksi.
2. Lisää munat yksi kerrallaan hiljaisella teholla hyvin vatkaten.
3. Kaavi seos reunoilta myös mukaan ja vatkaa suuremmalla teholla MUTTA varo vatkaamasta liikaa etti juusto ala erottua muista aineksista.
4. Laita sekaan pilkotut fudge palaset.
5. Kaada pipari pohjan päälle.
6. Paista uunissa 35 min. Lisää lämpöä 200 asteeseen, paista vielä 5-10min.
Kakku saa hytkyä paiston jälkeen. Anna jäähtyä, laita yöksi jääkaappiin, tarjoile seuraavana päivänä.
NAM!
Ruusut tehty myös fudgesta ja laitettu kuparimetalliväriä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Oli kyllä vauhtia ruusujen tekemisessä ettei massa ehdi kovettua takaisin. 😂
Tosiaan tein tällä ohjeella koska voi tehdä edellisenä päivänä valmiiksi.
Kokeellista kakkua kehuttiin hurjasti joten suosituksia kokeiluun tuli. 💞