2.2.2017
Brownie:
200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 dl tomusokeria
3 munaa
1,5-2dl jauhoja
Juustokakku:
400 g tuorejuustoa
2,5 dl tomusokeria
0,5 tl vanija-aromia
2 munaa
Vadelmamelba:
2 pss pakastevadelmia
2 dl sokeria
Brownie: Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Ota joka lisäyksen jälkeen seos reunoilta nuolijalla sekaan. Vatkaa vähitellen jauhot sekaan ja lopuksi sulatettu suklaa ja sekoita hyvin. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.
Juustokakku: Mittaa tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja kulhoon. Vatkaa kunnes seos on tasaista. Lisää munat yksi kerrallaan nopeasti vatkaten ja isoimmalla teholla.Seoksen tulee olla sileää ja kermamaista. Lopuksi vatkaa kunnolla jotta seos on ilmavaa mutta varo vatkaamasta liikaa, muuten ainekset alkaa erottumaan. Levitä brownien päälle ja paista n. 30-40 min 170 asteessa. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, joten tee hyvissä ajoin valmiiksi jääkaappiin.
Vadelmamelba: Keitä marjat ja sokeri kattilassa. Keitä kunnes seos on tasaista, sokeri ja marjat sulanut. Siivilöi sileäksi toiseen kulhoon. Tarjoile kakun kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos, nyt näyttää hyvältä! Kaikki kunnossa. Pääsemme herkuttelemaan! 🙂