200 g voita
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl kermaa
sunmaid rusinoita 1/2 pakettia
1/2 rasiaa saarioisten appelsiinimarmeladia
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään. (ei rusinoita tai marmeladia)
- Lisää kuivat aineet muna-sokeri vaahtoon.
- Jauhota rusinat ja lisää ne taikinaan.
- Lisää viimeisenä kerma taikinaan. Vältä turhaa vatkaamista tässä vaiheessa.
- Laita puolet taikinasta rasvattuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
- Lisää marmeladi vuokaan ja lisää loput taikinasta marmeladin päälle.
- Käy läpi haarukalla samantyylisesti kuin tekisit tiikerikakkua.
Paista 175 asteessa alatasolla 45-60min.