Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Vanillacherryjen keittiössä

Mämmi Mudcake with Passion

29.3.2018

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Mämmi_Mudcake_With_Passion_600x600.jpg

Tänä keväänä keksin pääsiäisreseptisuosikkiemme joukkoon uuden makuparin: tuhdin tahmean mämmimutakakun ja pirteän passionhedelmän.

 

 

Oma mudcake-reseptini on hyväksi havaittu mukaelma sesongin mämmimundcake-resepteistä.

Mämmimutakakkua & passionhedelmää

250g mämmiä (sokeroimaton, luomu)
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata (70% kaakaota)
2 dl ruokosokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa

passionhedelmiä tarjoiluun

*    *    *    *    *

1. Voitele 24cm:n irtopohjavuoka ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sulata paloiteltu suklaa ja voi miedolla lämmöllä vesihauteessa.Vatkaa samalla mämmi ja ruokosokeri sähkövatkaimella vaahtomaiseksi tahnaksi.
3. Lisää suklaa-voisula mämmivaahdon joukkoon koko ajan vatkaten, kunnes seos on tasaista.
4. Lisää kuivat aineet seokseen käännellen. Kaada valmis taikina voideltuun irtopohjavuokaan.
5.  Paista kakkua uunin keskitasolla n. 10 minuuttia tai kunnes kakun reunat kypsyvät, mutta keskus tuntuu vielä hyllyvältä.
6. Nauti kakusta joko tahmean lämpimänä tai tiiviimmin ja kauniimmin leikkautuen kylmänä. Lusikoi annoksen lisukkeeksi puolikkas tai kokonainen passionhedelmä per nautiskelija.

Ainesosat

Suklaa

Erityisruokavaliot

LiivatteetonMunatonPähkinätön

Kategoriat

KevätMuut juhlapöydän kakutPääsiäinen

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_C097F600-2219-44C5-8E45-ACF2001F15F2_400x400.jpegVanillacherryjen keittiössäRomkugler
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_20190623_190952000_iOS_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäMidsummer Cheesecake - Juhannuksen amerikkalainen juustokakku (munaton)
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Salonkikelpoinen_omenahyve_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäSalonkikelpoinen omenahyve
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Vanillacherry_svartbröd_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäÅlandskt svartbröd
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Mämmi_Mudcake_With_Passion_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäMämmi Mudcake with Passion
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Piparkakut_Äidin_Reseptillä_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäPiparkakut äidin reseptillä
3

Kommentit (2)

Vanillacherry
Kinuskileipomo Vanillacherry
30.4.2018 23:41

Tämä makupari oli kyllä syntisen hyvä löytö, vaikka itse sanonkin – siis naulaan kantaan maris: auts miten herkullista… 😀

maris
Kinuskileipomo maris
30.3.2018 19:31

Auts, näyttääpä herkulliselta! Voin kyllä kuvitella, että mämmi ja suklaa (eritoten tumma sellainen) ovat mainio yhdistelmä. Ja passionhedelmä raikastaa makuelämystä.
Itsekin meinailin täksi pääsiäiseksi tehdä juuri jotain tämmöistä mämmi-suklaakakkua, mutta tuli sitten tehtyä niin paljon muuta, että jäi. Vaikka voisihan tätä kokeilla pääsiäisen jälkeenkin. Tiedä vaikka saisi mämmitkin puoleen hintaan. 😄

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa