Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Vanillacherryjen keittiössä

Kuohkeat banaanipannukakut

30.8.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Kuohkeat_banaanipannukakut_600x600.jpg

2 dl kaurajauhoa
1 dl vehnäjauhoa
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljajauhetta tai vaniljasokeria
1-2 kypsää banaania
2-3 rkl oliiviöljyä
3 1/2 dl kaurajuomaa tai maitoa
ripaus suolaa

tilkka rypsiöljyä paistamiseen (ei välttämätöntä, mikäli käytät teflonpannua)

* * * * *

Laita paistinpannu kuumenemaan liedelle. Valmista taikina pannun lämmetessä.

Sekoita pannun kuumentuessa kuivat aineet keskenään kulhossa. Muussaa banaanit haarukalla tai sauvasekoittimella ja lisää valmistunut sose oliiviöljyn ja kaurajuoman tai maidon kanssa kuivien aineiden joukkoon. Sekoita nopeasti taikinaksi – valmis seos saa jäädä paksuksi.

Kun pannu on kuuma, paista pannukakkuja miedolla lämmöllä: lisää valurautapannua käyttäessäsi tilkka rypsiöljyä pannuun ennen paiston aloittamista (”paistoöljyä” ei välttämättä tarvita teflonpannulla). Käännä pannukakut paiston puolessa välissä, kun lettujen yläpinta hyytyy.

Tarjoile valmiit herkut mieleistesi lisukkeiden kanssa: tuoreet marjat, siirappi ja erilaiset hillot ovat esimerkkejä hyvistä kyytipojista. 🙂

Ainesosat

Banaani

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioMaidotonMunatonPähkinätönVegaaninen

Kategoriat

Makuja maailmaltaMuuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_C097F600-2219-44C5-8E45-ACF2001F15F2_400x400.jpegVanillacherryjen keittiössäRomkugler
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_20190623_190952000_iOS_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäMidsummer Cheesecake - Juhannuksen amerikkalainen juustokakku (munaton)
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Salonkikelpoinen_omenahyve_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäSalonkikelpoinen omenahyve
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Vanillacherry_svartbröd_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäÅlandskt svartbröd
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Mämmi_Mudcake_With_Passion_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäMämmi Mudcake with Passion
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/6946_Piparkakut_Äidin_Reseptillä_400x400.jpgVanillacherryjen keittiössäPiparkakut äidin reseptillä
3

Kommentit (3)

Satu
30.8.2015 19:02

Ihania sydämenmuotoisia pannareita, nam!

Vanillacherry
Kinuskileipomo Vanillacherry
30.8.2015 17:04

Kiitos kommentistasi Kinuskiemo! Vaikka itse sanonkin, nämä olivat kyllä oikein maistuvia 😉 Koska banaani tuo ainoan makeuden taikinaan, esimerkiksi hillo tai siirappi täydentää pannarien pehmeää makua mukavasti.

Kinuskiemo
30.8.2015 14:16

Veikkaan, että tuo annos rantautuu kohta monen muunkin keittiöön. Näyttää super herkulliselta. Ja vielä sydämen muodossa! Ja houkuttelevan mustikkahillon vieressä! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa