27.11.2015
noin 20 vohvelia:
250g pehmeää voita
200g sokeria
5 kananmunaa
500g jauhoja
4dl täysmaitoa
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
Ripaus suolaa
Vatkaa kananmunat, suolaa ja sokerit. Lisää seokseen siivilöity jauhot ja leivinjauhe vatkaen. Lisää lopussa pehmeä voi ja maito niin että taikinasta tulee kreemimäinen ja ilmava.
Rasvaa ja lämmitä vohvelirauta ja kaada noin 1dl seosta pannulle. Laita vohvelirauta kiinni ja pidä se kiinni reilut 3min.
Älä avaa kantta ennen 3 min sillä vohveli voi repeä. Paista se hienon kullanrukseaksi.
Nauti vohveli lämpimänä jäätelön, kermavaahdon, hillon, nutellan, hunajan kera tai sellaisenaan!
Jos tahdot suolaisen vohvelin niin täytä hyvällä juustolla niin että se sulaa pääle ja leikkeleillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minullakin vohveliraudan edellisestä käytöstä ties kuinka kauan. Nyt tuumasta toimeen! Näyttävät herkullisilta. 🙂