19.6.2016
Granita:
5 dl verigreippimehua (tuoreista sitruksista puristettuna)
5 dl vettä
250 g sokeria
Noin 6 annosta:
Granita:
Kiehauta vesi ja kaada joukkoon sokeri. Keitä kunnen seos muuttuu siirrappiseksi ja tosella kirkkaaksi. Anna jäähtyä kunnolla.
Lisää verigreippimehu ja sekoita kunnolla.
Maista onko maku kohdillaan.
Laita seos tasaiseen muoviastiaan ja laita pakkaseen.
Sekoita granita 30min välein noin 3-4 tuntia.
Joskus seos voi jäätyä nopeammin niin sekoita joka 15 min kunnes seos on kaunista jäistä kreemiä.
Jäädytä kuitenkin kunnes seos on todella kovaa. Anna sulata sit noin 10 jos kivikova ja sekoita sillöin tällöin. Granita muuttuu kiiltäväksi jäähilekreemiksi!
Nauti sellaisenaan tai briochella!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Granita ja pulla kulkevat aina yhdessä mutta pieneen herkkutelu pelkkä granitakin on namia! 🙂 Ja tätähän voi tehdä vaikka appelsiinista, perus vaalea greippi, sitruunasta, mansikoista, vadelmista! Kelpaisi minullekin tällä hetkellä 😀