12.1.2016
Munakkaan:
8 kokonaista kananmunaa
1rkl parmesaania
Persiljaa
Suolaa
Pippuria suoraan myllystä
Täyte:
Basilikapestoa
Kinkkua
Mozzarella, edamia tai kermajuustosiivuja
4:lle
Sekoita kulhossa vispilällä kananmunat, parmesaani, persilja, suola ja pippuri.
Aseta uunipellille uunipaperia ja kasta koko pinta öljyllä sudilla.
Kaada kananmuna seos pellille ja tasoita vähäsen, neliömäiseksi muodoksi.
Paista uunissa 180 astetta noin 15 minuuttia.
Kun munakas on valmis ota se pois uunista ja peitä se kelmulla.
Käännä koko vuoka ylösalasin niin että kelmu jää pohjaan ja uunipaperi päälle. Poista uunipaperi varovaisesti pois.
Anna jäähtyä hetken. Peitä munakas basilikapestolla, juustolla ja kinkulla.
Kelmun avulla, pyöritä munakas tiiviksi rullaksi.
Peitä rulla vielä kelmulla ja jätä maustumaan jääkaapissa noin tunti.
Nauti salaatin kanssa!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvältä näyttää! 🙂