Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Kesä,  Kevät,  Kevyet herkut,  Muut suolapalat Nähty 21116 kertaa
 
09.06.2016
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTIKesän Munakasrulla


Munakasrullaa on aina yhtä hauska kokata!! Siihen voi laittaa kaikki ylimääräiset raaka aineet mitä jääkaapista löytyy tai sitten luoda ja suunnitella ihan oman joka kerta! 🙂 Nyt laitoin vuohenjuustoa, edamia, pinaattia, kesäkurpitsaa ja kinkkua. Yllättävän nopea resepti on! Voi syödä kylmänä tai lämpösenä!

Munakkaan:

8 kokonaista kananmunaa
1rkl parmesaania
Persiljaa
Suolaa
Pippuria suoraan myllystä

Täyte:

1 kesäkurpitsa
50g tuoretta pinaattia
Vuohenjuustoa tai Edam juustoa siivuina
Saunapalvikinkkua

4:lle

Viipaloi juustohöyläälä kesäkurpitsa ja paista pannulla 1tl oliiviöljyllä noin 5min.

Sekoita kulhossa vispilällä kananmunat, parmesaani, persilja, suola ja pippuri.
Aseta uunipellille uunipaperia ja kasta koko pinta öljyllä sudilla.
Kaada kananmuna seos pellille ja tasoita vähäsen, neliömäiseksi muodoksi.
Paista uunissa 180 astetta noin 15 minuuttia.

Kun munakas on valmis ota se pois uunista ja peitä se kelmulla.
Käännä koko vuoka ylösalasin niin että kelmu jää pohjaan ja uunipaperi päälle. Poista uunipaperi varovasti pois.

Ripottele reilusti vuohenjuustoa munakkaan päälle tai sitten miedompaan makuun Edam siivuja.

Ripottele sit tasaisesti kesäkurpitsa ja tuore pinaatti.

Peitä kaikki kinkkusiivuilla.

Rullaa munakas todella tiiviisti kelmun avulla.

Anna reunan jäädä alle niin munakas ei hajoaa.

Leikkaa munakas ohueksi paloiksi ja nauti salaatin kanssa!!!

Voit koristella ja samalla maustaa siirappisella balsamico etikalla.

Nami!