26.11.2015
Herkullisia, värikkäitä ja pirteitä pikku kakku tikkareita! Tämä resepti on Americasta kotosin. Helppo tehdä mutta vähän vaikeita kasata. Ei tarvii muuta ku kakkupohjan jämät, muffinseja tai tuoretta kakkupohjaa, hilloa ja valkosuklaata! Nam!
Voi käyttää minun Brooklyn BlackOut kakun reseptin mutta puolita annokset. (Tai käytä suklaankakun jämiä)
–
100g marmelaadia (appelsiini, mansikkaa), pähkinä tai pistaasikreemiä
500g valkosuklaata
Elintarvikeväriä (oman mielen mukaan)
Nonparellejä
CakePops tikkuja
Murskaa kakkupohja ja lisää marmelaadi tai kreemi. Sekoita kunnolla käsin niin että muodostuu iso pallo joka ei jää kiinni käsiin.
Muotoile pieniä palloja ja upota tikku jokaiseen. Paina tiivisti ja varmista ettei pallo valu tikusta. Laita pakastimeen noin 2 tuntia.
Sulata suklaa ja lisää haluatessa valitsemasi elintarvikeväriä.
Sekoita kunnolla ja upota pallerot suklaan sisälle. Koristele nonparelleillä hyvin nopeasti ettei suklaa kerkee jo kovettua.
Säilytä jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä