8.7.2016
2 lehtitaikinalevyä (pakaste)
Täytteeksi voit valita : nutellaa, hilloa, pistaasikreemiä, lemoncurdia, vadelmacurdia tai pähkinävoita.
1 kananmuna voiteluun
Tomusokeria koristeluun
Suklaarouhetta, pähkinärouhetta, pistaasirouhetta ripoteltu päälle.
Sulata lehtitaikina ohjeiden mukaan. Jätä kuitenkin taikina pikkaisen jäiseksi niin on helppo työskennellä sitä.
Kauli levyt pikkaisen ohuemmaksi.
Levitä päälle valitsemasi kreemi tai täyte ja rullaa kuin käärretorttu.
Leikkaa noin 2cm paksuja siivuja ja aseta pellille makuulteen. Sulje reuna sormilla.
Vatkaa kananmuna ja voitele oikein kunnolla jokapuolelta.
Ripottele päälle pähkinärouhetta ennenkuin laitat uuniin. Jos ripottelet suklaata vasta sen jälkeen.
Paista uunissa 225 astetta noin 15 min kunnes ovat kohonneet ja pinta kaunis ruskea.
Anna hetken jäähtyä ja koristele tomusokerilla!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kaikkea sitä mieleen tulee kun vieraat yllättävät ja ei ole mitään tarjottavaa! 😀