10.6.2016
6 kpl riisipiirakkaa (pakaste tai just leivottu)
1 rasia tuoreita vadelmia
1 purkki nutellaa
Mintunlehtiä
Tomusokeria
6 annosta:
Leikkaa tuoreet vadelmat pieneksi paloiksi ja laita ne uuniin kuivumaan noin 30min-1 tunti 60 asteessa.
Ovat valmiit kun kuivia ja rapsakoita
Paista sitten uunissa piirakat ohjeiden mukaan.
Aseta nyt jokaisen piirakan päälle 4-5 vadelmaa ja muutama tl nutellaa vadelmien sekä riisin pälle. Älä pihistele!
Ripottele päälle mintunlehdet ja kuivat vadelmat.
Korstele tomusokerilla.
Nami!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ostin kaupasta juuri tuoreita vadelmia. 🙂 Osan kuivatin ja osan laitoin suoraan piirakan päälle. Yritin yhdistää suklaan, kirpeän tuoren vadelman, rapean vadelman ja raikasta minttua.