26.2.2016
5 lehtitaikinalevyä (pakaste)
3 kpl ohuita tummasuklaalevyjä
1 kananmuna
Tomusokeria
10 suklaataskua:
Sulata lehtitaikinalevyt ohjeiden mukaan. Jätä ne kuitenkin hieman kovaksi, sillä ovat sitten helpompi käsitellä.
Leikkaa lehtitaikina levyt kahteen osaan. Kauli pikkaisen ohuemmaksi.
Leikkaa sitten suklaalevyt. Riippuu koosta mutta suurinpiirtein 2 riviä suklaata per pulla. Itse käytin lidlin 100g tummasuklaalevyjä.
Käärri suklaapalat lehtitaikinaan ja sulje reunat oikein tiivisti ja kunnolla käsien avulla.
Sekoita kananmuna haarukalla ja voitele reilusti ja tarkasti kaikki pullat.
Lämmitä uuni 220 astetta ja paista pullat noin 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Anna hetken jäähtyä ja ripottele päälle tomusokeria tai kaakao/tomusokeri sekoitusta.
Nauti lämpimänä, sillä suklaa on ihan kreemimäistä ja pehmeetä. Voi syödä myös kylmänä, suklaa kovettuu hieman mutta silti jää pehmeäksi!
Säilyy kyllä pari päivä! 🙂
Ps. Voit myös kokeilla valkosuklaata tai pähkinäsuklaata.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hienoa kun suklaataskut kelpasivat 😀 Ovat kyllä semmoinen 10 minuutin herkku ja niitä voi tehdä milloin tahansa! Kuvat kertovat paremmin kuin sanat 😀