2.2.2016
Pannacotta:
2 dl kuohukermaa
2dl kookoskermaa
2tl sokeria
Ripaus vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Hyytelö:
2dl ananas täysmehua
2 liivatelehteä
4 annosta:
Kiehauta kattilassa kermat ja sokerit. Heti kun seos alkaa kuplia ja paisumaan ota pois liedeltä ja sulata joukkoon liivatelehdet jotka olet pehmentänyt jo ajemmin pitäämällä kylmässä vedessä noin 5 min.
Kaada seos jälkiruokakulhoihin ja siirrä hyytymään jääkaappiin noin 3 tuntia tai enemmän.
Kun pannacotta on hyytynyt voit alkaa valmistaa hyytelön.
Lämmitä noin 3 rkl ananasmehua ja sulata joukkoon pehmennetyt liivatelehdet.
Kaada noin 1 cm paksu kerros pannacotan päälle ja laita taas lepäämään jääkaappiin noin 2 tuntia.
Koristele kookoshiutaleilla ja ananas paloilla.
Nauti heti!
Ps: lisää maitoseokseen 1 rkl rommia ennenku kaadat nesteen jälkkärikulhoihin!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Totta! Sopivan makea ja vielä keltaisen värinen pääsiäiseksi!! 😀