8.9.2016
150 g kokonaisia pakastemansikoita
20 g taloussokeria
2 dl vispikermaa (käytän itse laktoositonta)
1 tl vaniljasokeria tai maun mukaan
Laita irralliset mansikat monitoimikoneen kulhoon ja kaada jääkaappikylmä vispikerma niiden päälle. Käytä pulssitoimintoa tai käytä konetta aluksi lyhyitä jaksoja,tämä säästää moottoria. Kun mansikat ovat sekoittuneet kerman kanssa on se myös tasa-aineista. Massa muistuttaa nyt pehmojäätelöä, jos haluat jäätelöstä kiinteää niin laita se kannellisessa astiassa pakkaseen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Mansikkajäätelöä aidoista mansikoista, nam! 🙂 Monitoimikoneella ei ainakaan pehmiksen valmistus kauaa kestä. Kuinkahan iso annos tuosta suunnilleen tulee?