19.3.2014
Ohessa sama vadelmahillotäytteellä
Pohjana on käytetty 1:1:1, munia, sokeria, jauhoja keskenään yhtä paljon. Jauhoihin lisätään 1 tl leivinjauhetta hyvin sekoittaen joukkoon (pallovispilä on kätevä). Jauhot taas käännellään varovasti muna-sokeri vaahtoon.
Taikina levitetään leivinpaperilla vuoratulle pellille tasaiseksi kerrokseksi.
Paistetaan kuten kääretorttupohja, 6-8 min 200 astetta C uunin keskitasossa. (Tämä kakkupohja paistui 7:ssä minuutissa)
Huomaa! Jos olet tehnyt kääretortun jollain toisella ja varmasti toimivalla tavalla, niin suosittelen toimimaan nytkin siten. Tämä ohje on lähinnä eräs ehdotus.
Kun Pohja on hiukan jäähtynyt kumotaan sokeroidulle leivinpaperille ja poistetaan leivinpaperi. Leikataan kovat reunat pois ja jaetaan pohja (esim. pitkittäin) 3:een osaan.
Kostutetaan sopivalla nesteellä.
Rapataan osat halutuilla täytteillä ja rullataan ensimmäinen osa ja nostetaan se pystyyn,
kiepautetaan toinen osa alkamalla saumasta johon ensimmäinen osa loppui, lisätään kolmas osa samoin.
Kuorrutteena on käytetty Flora vispiä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos vinkeistä! 🙂 Jotenkin heti vaan tuli esteettiset seikat mieleen.. 😀 Mutta pitää kyllä varmaan joskus kokeilla! Olis nii hauska nähdä vieraiden ilmeet kun eka pala leikataan ja onkin ihan erilainen sisältä kuin mitä odottaisi 😀