Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Toffeetonttu

Aamupalaletut

11.6.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Eläin aamupalaletut

image

Ainekset
8-10 nallelettua
5dl maitoa
1rkl öljyä
2 munaa
1tl suolaa
1tl leivinjauhetta
2dl jauhoja
2rkl sokeria
Öljyä paistamiseen
(yksi tyhjä pesty ketsuppipullo)

Ohje:

Vatkaa munat ja sokeri laittaen hiljalleen maitoa sekaan. Lisää Öljy ja sekoita. Lisää loput kuivat aineet hiljaa vispilällä vatkaten. Laita taikina tyhjään ketsuppipurkkiin ja pursota erinlaisia eläinkuvioita pannulle.

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioLiivatteetonPähkinätön

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuuta makeaa

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/17824_?post_type=kinuski_post&p=40806_400x400.ToffeetonttuAamupalaletut
4

Kommentit (4)

Toffeetonttu
Kinuskileipomo Toffeetonttu
19.6.2015 11:22

Silmät minä laitoin pannulle paistumaan rajojen kanssa yhtäaikaa ja hetken päästä lisäsin rajoihin taikinat täyttämään letut. Suun tein samalla lailla. Silti lopputuloksesta näkee että ei toimi aivan täydellisesti.

Toffeetonttu
Kinuskileipomo Toffeetonttu
19.6.2015 11:16

Kiitos vinkistä nalamuru ensimmäinen reseptini ja opettelen vielä käyttämään tätä

Kinuskiemo
12.6.2015 23:58

Olipa sinulla hauska idea lettujen muotoiluun. 🙂 Ei varmaan jää ainuttakaan lettua syömättä. Kuka nyt nallea jättäisi kököttämään lautaselle? Kiva uusiokäyttöidea ketsuppipullolle. Kyllä suu ja silmät ovat paikallaan! Miten onnistuit ne tekemään?

(Tuo nalleletun kuva olisi hyvä saada näkyviin reseptin kuvaksi leipomoiden etusivulle, ja myös reseptin nimi. Nalamuru antoikin sinulle ohjeita. Kysy lisää, jos tuntuu hankalalta.)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
12.6.2015 14:34

Hei toffeetonttu kivalla reseptillä avasit leipomosi ovet. Hauska idea lettujen paistoon. Sen verran neuvoisisn että laitatko reseptille nimen, mene muokkaa reseptiä ja kirjoita nimi lisää otsikko kohtaan. Nyt reseptin nimenä näkyy kinuskileipomosi nimi, kun otsikkoa ei ole lisätty. Kuvan voi myös laittaa aseta artikkelikuva kohtaa niin se näkyy myös reseptin listauksessa leipomojen etusivulla.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa