25.1.2014
Pohja:
250g suklaa keksejä
75g voita sulatettuna
täyte:
1dl Toffee likööriä
2 munan valkuaista vatkattuna kovaksi vaahdoksi
1dl Fariinisokeria
1,5tl Vaniljasokeria
1 rasia Philadelphia natural tuorejuustoa
2dl kermaa vaahtona
4 liivatetta
päälle:
fariinisokeria
nonparelleja
Valmistus:
Kauli keksit minigrip pusissa muruksi lisää siihen sulatettu voi
vuoraa valmiiksi irtopohjavuoka jo kakkupaperilla
kaada keksiseos irtopohjavuoan pohjalle tiiviiksi painaen.
pistä jääkaappiin noin tunniksi
keitä likööri valmiiksi kiehuvaksi jotta alkoholi haihtuu anna jäähtyä
vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi
vatkaa kerma vaniljasokerinkanssa vaahdoksi, lisää sen jälkeen valkuaisvaahtoon.
Tuorejuusto kolmanneksi
sekoita fariinisokeri liköörinjoukkoon ja lisää tuo liemi neljänneksi
laita pieneen tilkkaan kuumaa vettä nuo liivatteet ja lisää lopuksi ohuena nauhana nopeasti sekoittaen ja kaada seos irtopohjavuokaan keksien päälle.
Anna olla joko yön yli tai vähintään 4 tuntia jääkaapissa kovettumassa.
jonka jälkeen koristelet mielesi mukaan.
poista kakku irtopohjavuasta ja kakku valmis tarjoiltavaksi..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä