16.2.2014
3 dl vettä
2 dl sokeria
1 pkt taatelia
200g voita
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Vesi, sokeri ja taatelit keitetään soseeksi. Voi lisätään lämpimään taateliseokseen,
kun se on sulanut, munat vatkataan yksitellen joukkoon. Lopuksi sekoitetaan
taikinaan jauhoseos kevyesti.
180 astetta n. 1 h
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tuli erittäin hyvä ja kuohkea. Taatelit olivat vähän kuivahtaneet, mutta keittelin vähän kauemmin miedolla lämmöllä, kunnes seos oli soseutunut sopivasti. Kuumaan soseeseen lisäsin rasvan ja sähkövatkaimella kuohkeutin. Sitten oma extra: n. 50 g TUMMAA SUKLAATA ja mantelirouhetta.