4.6.2016
Suklaataikina
Aura juusto murua
1 pikkupurkki ( myydään 4kpl pakkauksessa) kondersoitua maitoa
1 purkki kuohukermaa
1 paketti Viola Vanilja tuorejuustoa
3tl Vanilja kreemijauhetta
1tl vaniljasokeria
1 purkki Pirkka säilyke päärynän puolikkaita
Jaa taikina 12 osaan pyöritä palloksi ja kauli litteäksi, saa jäädä vähän paksuksi, jos haluat Aurajuustoa niin ripottele sitä päälle jonkun verran, itse tein puolet Auralla ja puolet ilman, tulee 6kpl
Laita 180 asteeseen noin. 9 minuutiksi, anna jäähtyä..
Murenna jokaiseen pikarin pohjalle 1 suklaa pikkuleipä kaada hieman sokerilientä tuosta päärynä säilykkestä.
vatkaa kerma kera vaniljasokrin kuin vaniljakreemin kera vaahdoksi
lisää tuorejuusto ja tuo kondersoitumaito
laita liotettujen keksien päälle tätä massaa tasaisesti jokaiseen
pilkkoa viipaleiksi nuo päärynänpuolikkaat ja laita jokaiseen pikariin yksi puolikas päälle..
Missä on keksissä Aurajuustoa ripottele päärynän päälle Aura muruja koristeeksi ja itse laitoin toisiin nonparelleja.
upotin vielä keksin puolikkaat koristeeksi pikarin reunalle..
Jääkaappiin ja noin tunnin kuluttua on valmista syötäväksi..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Meille tuli vieraita ja nämä meni kuin kuumille kiville, ja varsinkin sellaisetkin pitivät jotka ei Aura juustoa syö ollenkaan ja maistoivat, vaikka olivatkin ennakkoluuloisia, mutta sanoivat että on hyvää..
Mieltäni askarrutti jos vaihtaa makuakin pian kotimaiset mansikat kun tulee saataville.. nykyään on jos mitä tuorejuustoja esim Chili ja mansikat.. siitäkin saa jännän yhdistelmän.. testiin menee tämäkin makuna..