Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Muuta makeaa,  Suklaataikina Nähty 10416 kertaa
 
04.06.2016
 
2 kommenttia

LUKIJAN RESEPTISuklaataikinasta : Päärynä-juustokakut pikarissa Auralla ja ilman


Tämä sopii kahvipöytään kuin myös jälkiruuaksi

Suklaataikina
Aura juusto murua
1 pikkupurkki ( myydään 4kpl pakkauksessa) kondersoitua maitoa
1 purkki kuohukermaa
1 paketti Viola Vanilja tuorejuustoa
3tl Vanilja kreemijauhetta
1tl vaniljasokeria
1 purkki Pirkka säilyke päärynän puolikkaita

Jaa taikina 12 osaan pyöritä palloksi ja kauli litteäksi, saa jäädä vähän paksuksi, jos haluat Aurajuustoa niin ripottele sitä päälle jonkun verran, itse tein puolet Auralla ja puolet ilman, tulee 6kpl
Laita 180 asteeseen noin. 9 minuutiksi, anna jäähtyä..
Murenna jokaiseen pikarin pohjalle 1 suklaa pikkuleipä kaada hieman sokerilientä tuosta päärynä säilykkestä.

vatkaa kerma kera vaniljasokrin kuin vaniljakreemin kera vaahdoksi
lisää tuorejuusto ja tuo kondersoitumaito
laita liotettujen keksien päälle tätä massaa tasaisesti jokaiseen
pilkkoa viipaleiksi nuo päärynänpuolikkaat ja laita jokaiseen pikariin yksi puolikas päälle..
Missä on keksissä Aurajuustoa ripottele päärynän päälle Aura muruja koristeeksi ja itse laitoin toisiin nonparelleja.
upotin vielä keksin puolikkaat koristeeksi pikarin reunalle..
Jääkaappiin ja noin tunnin kuluttua on valmista syötäväksi..