25.6.2017
2 munaa
2dl sokeria
3dl kermaa ( vaahtona)
3,5dl vehnäjauhoa
1dl perunajauhoa
2tl vanilja sokeria
1tl leivinjauhetta
150g Turkinpippurirouhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi,
vatkaa myös kerma vaniljasokerin kera vaahdoksi,
pistä kuivat aineet yhteen turkinpippurirouhetta myöden.
Sekoita ensin vaahdot yhteen ja lisää sen jälkeen kuivat aineet.
Voitele ja korppujauhota isompi kakkuvuoka yli 2l, kaada taikina vuokaan kopauta kerran vuoka varovasti pöydällä.
paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.
Anna jäähtyä ja kumoa..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Vatkasin jauhot tosi nopeaan lyhyesti ja en saanut noita salmiakkeja pohjalle.
Juu kakun on hyvä jäähtyä huoneen lämpöiseksi..