27.10.2014
200g voita
1pss a 0.5g sahramia
2 munaa
3dl sokeria
1,5 dl maitoa
4dl vehnäjauhoa
2tl leivinjauhetta
(tomusokeria jos haluat ripotella kakun päälle)
voitle ja jauhota irtopohjavuoka sileä pyöreä hlk 24cm
Sulata rasva anna jäähtyä..
Hienonna sahrami morttelissa tai sormenpäillä hieroen..
vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sahrami, rasva ja maito, sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan..
kaada taikina vuokaan.
Paista uunin alaosassa n. 45min..175 astetta..
Tarjolle vietäessä voit ripotella tomusokeria päälle..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tää kakku tuhoutui täysin ei muruakaan enää jäljellä, oli kyl todella maukas erikoisen makuinen kakku..