27.10.2014
200g voita
1pss a 0.5g sahramia
2 munaa
3dl sokeria
1,5 dl maitoa
4dl vehnäjauhoa
2tl leivinjauhetta
(tomusokeria jos haluat ripotella kakun päälle)
voitle ja jauhota irtopohjavuoka sileä pyöreä hlk 24cm
Sulata rasva anna jäähtyä..
Hienonna sahrami morttelissa tai sormenpäillä hieroen..
vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sahrami, rasva ja maito, sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan..
kaada taikina vuokaan.
Paista uunin alaosassa n. 45min..175 astetta..
Tarjolle vietäessä voit ripotella tomusokeria päälle..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Tää kakku tuhoutui täysin ei muruakaan enää jäljellä, oli kyl todella maukas erikoisen makuinen kakku..