16.2.2014
Ainesosat:
175 gr margariinia
2,5 dl sokeria
3 kpl munaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl perunajauhoa
2,5 dl vehnäjauhoa
kostuke:
0,5 dl tummaa rommia
1,75 dl kermaa
0,5 dl sokeria
Ohjeet:
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi lisää sen jälkeen seokseen munat sekoita yhteen jauhot ja leivinjauha kaada seokseen ja sekoita laita taikina silikonivuokaan paista uunissa 175 astetta noin 50 minuuttia noin 5 minuuttia ennen kuin kakku on kypsä pistä kattilaan rommi, kerma ja sokeri, keitä kiehuvaksi… kun otat kakun uunista pistele kakkuunn useita reikiä ja kaada rommiseos kakkuun kaikki pikku hiljaa, anna kakun olla vuoassa koko ajan ja jäähtyä, pakasta kakku vuokineen kun kakku on jäässä irroita vuoka ja ripottele päälle joko tomusokeria tai sulata valkosuklaata lumeksi päälle… kakku säilytetään jääkaapissa jotta koskteus säilyy…
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei! Etsiskelen tässä hyviä kakkuohjeita, tämä vaikuttaa superhyvältä (rommi, nam). Onko tätä pakko pakastaa vai riittäisikö jääkaappikylmässä olo (nimim ei tilaa pakkasessa 😀 eikä ulkona pakasta).