7.4.2015
Pohja:
150g voita sulatettuna
2.5dl vehnäjaujoa
0.5tl suolaa
3tl kermaa
1dl juustoraastetta
sekoita kaikki aineet lusikalla kulhoon tässä järjestyksessä, lado sen jälkeen piirakkavuokaan tasaiseksi saa olla myös hieman reunoja.
200g Puller porkkia ( jos on liian isoja paloja riko ne)
2dl kermaa
1 muna
noin 0,5 dl paprikaa kuutioituna
3dl juustoraastetta
sekoita taas aineet yhteen massaksi kaada piirakkapohja taikinan päälle tasaiseksi
halutessasi voit ripotella hieman kuivattua persiljaa koristeeksi päälle.
Laita uuniin alatason ritilän päälle 175 astetta uunin lämpötila, paista 30-40 minuuttia anna jäähtyä hieman ja on valmista nautittavaksi..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
juu 24cm vuoka, kyllä paprika hyvää on ehkäpä oisin voinut minäkin sen verran laittaa mutta seuraavalla kerralla sitten..