Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Kakunkuorrutteet,  Täytekakut Nähty 11265 kertaa
 
11.10.2015
 
5 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIPöllökakku


Tein täytekakun kostutukseen asti muovikulhoon jona ensin vuorasin elmunkelmulla ja annoin olla vuorokauden siinä, itse en pahemmin suosi sokerimassa päällysteitä ne kun jää useinmiten lautaselle, mutta kermakakku menee lautaselta kaikki.

Päälinen tässä kakussa

6dl kermaa
1 purkki nutellaa
vaniljakreemijauhetta 1.5dl

sokerimassaa, hopeatoffeeta ja omar kermakaramelleja, tein päivää ennen nuo silmät, korvat, nokan, kynnet ja koristeen sokerimassasta..

otin noin 1dl kermaa toiseen purkkiin ja siihen pari lusikallista vaniljakreemiä jonka vaahdotin kovaksi vaahdoksi
loppu kermat toiseen purkkiin ja koko purkki nutellaa.
Ensin vaahdotin kerman kera tuon vaniljareemijauheen sitten lisäsin purkin nutella sekaan noin 1 tunti jääkaapissa nuo vaahdot.
laitoin ensin vaalealla kermalla rintamuksen sitten lisäsin kakun ympäri tuon suklaakerman, sen jälkeen lusikalla pistelin tuon höyhenpeitteen suklaamassalla aloitin ja lisäsin sitä hiukan myös tuohon rintamukseen..
Tällainen tuli lopputulos..