28.6.2017
Lettutaikina:
0,5l Maitoa
0,5l Hartwallin Wishyä
3 munaa
2tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1rkl sokeria
3rkl perunajauhoa
5dl vehnäjauhoa
Ensin vatkaan munat kera sokereiden, sen jälkeen lisään maidon ja siitä aine kerrallaan mutta viimeiseksi tuo Wishy.
itse annan tunnin muhia huoneenlämmössä ja paistamiseen käytän aina voita..
Tällä ohjeella saat niin isot kuin letut tehtyä..
kuvassa on tämä litran nesteen satsi..
mansikoita tuli ähän ostettua nyt 1l
Rahka vaahto:
1 purkki kermaa
1 purkki Valion Vaniljarahkaa
2tl vaniljasokeria
0.5dl sokeria..
Vatkaa kerma keran vaniljasokerin vaahdoksi, lisää sen jälkeen rahka ja lopuksi sokeri.. tarkista oman makuusi mukaan tuo sokeri, meillä mieheni tykkää makeasta rahkasta..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Liikuttava tuo sinun Pappasi sota-aikainen reseptimuistelo. Silloin letut todella olivat herkkua. Mutta herkullisilta näyttävät nämä sinunkin pikkuletut. Pienet letut ne vain voittavat isot letut mennen tullen. Vaikka taikina olisi sama. Rahkavaahto ja raikkaat mansikat suussa sulavana kruununa. 🙂