14.2.2014
Pohja:
240g suklaa keksejä
70g sulatettua voita
Täyte
1 Lohikäärmehedelmä
5 liivatelehteä
200g vaniljarahkaa
200g vaniljatuorejuustoa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2.5dl kuohukermaa
2-3 lusikallista kiehuvaa vettä liivatteeseen..
pistä liivatteet likoamaan
vaahdota kerma vaniljasokerin kera
lisää sokeri
halkaise helmä ja kuori lusikalla hedelmän sisus kulhoon vatkaten jotta sekoittuu massaan
lisäärahka ja tuorejuusto hyvin vatkaten
sekoita liivate kiehuvaan veteen ja ohuena naruna juoksuta massaan hyvin sekoittaen..
ota silikonivuoka käyttäen jotain kovaa pohjaa jottei vuoka vääntyile koko ajan
kaada silikonivuoan pohjalle pistä jääkaappiin 3-4 tunniksi alustan kanssa.
kauli keksit ja sekoita voi sula siihen ja lisää massan päälle nyt voit siirtää koko kakun pakkaseen jäätymään. On helpompaa irrottaa vuoasta jäisenä.
Päivää ennen käyttöön ottoa siirrän jääkaappin ja kun on sulanut koristelen kaun oman mieleni mukaan kuten nyt suklaasydämmillä ja vaaleanpunaisilla rakeilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä