
1.7.2017
Päälinen:
1 purkki kermaa vaahtona
Viola Yrttituorejuusto
4rkl majoneesia
150g juustoraastetta
koristeet:
1 Garabola
Ananaskirsikoita
300g Ohuenohuita kinkun siivuja.
Sekoita kerma vaahtoon samassa järjestyksessä kuin tuossa päälisessa lukeekin..
levitä kakun päälle.
Siivuta Garanbola ja ota siemenet pois, tein muutamaan keskelle reiät jotta nuo ananaskirsikat pysyvät siinä kiinni paremmin..
pistin kinkkua alareunoille ja jonkun verran päällekin..
Voileipäkakku oli piukassa paketissa paripäivää kostumassa ensin..
Minulla on toisessa reseptissä ohje tämän Kinkku voileipäkun tekoon..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2846 tähteä
Mokkapalat
2590 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä