4.4.2014
Pohja:
240g Digestive keksejä
1 tl kuivattua persiljaa
1tl suolaa
75g voita
1ps kinkkukuutioita
täyte:
200g Viola paprikatuorejuustoa
2.5 kermaa
1.5dl sinappikurkkusalaattia
0.5tl mustapippuria
2tl kuivattua persiljaa
3 liivatetta
Koristeet:
4 keitettyä munaa
3 siivua juustoa
kuvattua persiljaa
musta pippureita
Kauli minigrip pussissa keksit, lisää siihen suola ja persilja sen jälkeen sula voi sekoita massaksi. pistä voipaperi irtopohjavuan pohjalle, pohjamassa paina tiukkaan pohjalle laita kinkkukuutiot sen äälle, pistä noin tunniksi jääkaappiin.
laita liivatteet likoamaan ja tee täyte ensin vatkaa kermavaahto lisää loput aineet yksitellen kermavaahdon joukkoon, lisää viimeiseksi liivate joka on kuuman vesitilkkaan sekoitettu juoksuta massan joukkoon.Pistä juustokoristeet jo valmiiksi kiinni massaan nyt taas 2-3 tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
tee muna hiiret ( itse tein tyllan toisella päällä nuo korvat hännät leikkasin veitsen kanssa.)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä