Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Kakkupohjat,  Täytekakut,  Täytteet Nähty 406 kertaa
 
30.03.2019
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIKERMAKAKKU


Taas tuli yhdeltä lapsenlapselta pyyntö jotta Kermakakku sen olla pitää ja suklaan makua pitää löytyä sisältä..

Aloitan aina täytekakun teon 2 päivää ennen juhlia kostutusvaiheeseen ( on huomattavasti maukkaampi ) ja koristelu juhlapäivänä..

Pohja:
1 kuppi sokeria
1kuppi munia
1kuppi  vehnäjauhoa
Itse tein isomman kakun , joten mulla oli 4dl muki

Voitele ja korppujauhota vuoka
Vatkaa ensin munat ja sokeri vaahdoksi lisää sen jälkeen vehnäjauho älä sitten enää vatkaa kauaa.. kunhan jauhot vaan sekoittuvat kunnolla.
Kaada seos vuokaan ja nosta vuoka noin 5-10 cm pöydältä ja tiputa varovasti jota ilmakuplat haihtuvat..

laita uuniin riippuu siis kakun koosta.. 175 astetta minulla oli 50 minuuttia uunissa..

Anna kakun jäähtyä jonkun aikaa vuuassa kumoa se hieman lämpimänä.. ja anna sen jälkeen jäätyä kunnolla..
viipaloi niin että välejä tulee 3

2 pussia Dr Oetker suklaamousse
0,5dl kaakaota
kostuta ja levitä mousset

laita kakku jääkaappiin pariksi päiväksi kostumaan..

päälinen
6dl kermaa
2rkl vaniljasokeria
itse tein makeisista ja noista jäätelötuuteista koristelut.. ja sokerimalla vielä koristelin nuo tuutit.. nämä tein sen 3 päivää ennen jotta sokerimassa ehti kuivua..