30.3.2019
Pohja:
1 kuppi sokeria
1kuppi munia
1kuppi vehnäjauhoa
Itse tein isomman kakun , joten mulla oli 4dl muki
Voitele ja korppujauhota vuoka
Vatkaa ensin munat ja sokeri vaahdoksi lisää sen jälkeen vehnäjauho älä sitten enää vatkaa kauaa.. kunhan jauhot vaan sekoittuvat kunnolla.
Kaada seos vuokaan ja nosta vuoka noin 5-10 cm pöydältä ja tiputa varovasti jota ilmakuplat haihtuvat..
laita uuniin riippuu siis kakun koosta.. 175 astetta minulla oli 50 minuuttia uunissa..
Anna kakun jäähtyä jonkun aikaa vuuassa kumoa se hieman lämpimänä.. ja anna sen jälkeen jäätyä kunnolla..
viipaloi niin että välejä tulee 3
2 pussia Dr Oetker suklaamousse
0,5dl kaakaota
kostuta ja levitä mousset
laita kakku jääkaappiin pariksi päiväksi kostumaan..
päälinen
6dl kermaa
2rkl vaniljasokeria
itse tein makeisista ja noista jäätelötuuteista koristelut.. ja sokerimalla vielä koristelin nuo tuutit.. nämä tein sen 3 päivää ennen jotta sokerimassa ehti kuivua..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juuri niin. Sinulla on oikea työjärjestys täytekakun tekemisessä. Ilmankos lapsenlapset haluavat kakuillasi herkutella. Komean ja näyttävän houkutuksen teit taaskin, vaikkapa pääsiäispöytään tällä kertaa. Jokaiselle riittää palan painikkeeksi muutama pikku muna. Ja kerma on aina kerma! Mummin kullannupuille parasta! 😊