Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Toffe

KERMAKAKKU

30.3.2019

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Kiian-6v-kakku-1_600x600.jpg

Taas tuli yhdeltä lapsenlapselta pyyntö jotta Kermakakku sen olla pitää ja suklaan makua pitää löytyä sisältä..

Aloitan aina täytekakun teon 2 päivää ennen juhlia kostutusvaiheeseen ( on huomattavasti maukkaampi ) ja koristelu juhlapäivänä..

Pohja:
1 kuppi sokeria
1kuppi munia
1kuppi  vehnäjauhoa
Itse tein isomman kakun , joten mulla oli 4dl muki

Voitele ja korppujauhota vuoka
Vatkaa ensin munat ja sokeri vaahdoksi lisää sen jälkeen vehnäjauho älä sitten enää vatkaa kauaa.. kunhan jauhot vaan sekoittuvat kunnolla.
Kaada seos vuokaan ja nosta vuoka noin 5-10 cm pöydältä ja tiputa varovasti jota ilmakuplat haihtuvat..

laita uuniin riippuu siis kakun koosta.. 175 astetta minulla oli 50 minuuttia uunissa..

Anna kakun jäähtyä jonkun aikaa vuuassa kumoa se hieman lämpimänä.. ja anna sen jälkeen jäätyä kunnolla..
viipaloi niin että välejä tulee 3

2 pussia Dr Oetker suklaamousse
0,5dl kaakaota
kostuta ja levitä mousset

laita kakku jääkaappiin pariksi päiväksi kostumaan..

päälinen
6dl kermaa
2rkl vaniljasokeria
itse tein makeisista ja noista jäätelötuuteista koristelut.. ja sokerimalla vielä koristelin nuo tuutit.. nämä tein sen 3 päivää ennen jotta sokerimassa ehti kuivua..

Kategoriat

KakkupohjatTäytekakutTäytteet

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Keikautettu-Sitruuna-Suklaajuustokakku-1_400x400.jpgToffeKEIKAUTETTU SITRUUNA - SUKLAAJUUSTOKAKKU
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Sitruunakakku-pellillinen-1_400x400.jpgToffeSITRUUNAPIIRAKKA PELLILLE
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Suklainen-piimakakku_400x400.jpgToffeSUKLAINEN PIIMÄKAKKU PELLILLINEN
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_10155064_10203031016312990_1232550923_n_400x400.jpgToffeTERVATORIN ERIKOINEN
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Aura-Mustikka-luumu-valkosuklaapiirakka_400x400.jpgToffeAura- Mustikka - luumu valkosuklaapiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Mango-piirakka_400x400.jpgToffeMANGO - PIIRAKKA
2

Kommentit (1)

Kinuskiemo
30.3.2019 12:21

Juuri niin. Sinulla on oikea työjärjestys täytekakun tekemisessä. Ilmankos lapsenlapset haluavat kakuillasi herkutella. Komean ja näyttävän houkutuksen teit taaskin, vaikkapa pääsiäispöytään tällä kertaa. Jokaiselle riittää palan painikkeeksi muutama pikku muna. Ja kerma on aina kerma! Mummin kullannupuille parasta! 😊

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa