Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Kakkupohjat,  Kakunkuorrutteet,  Täytekakut,  Täytteet Nähty 25023 kertaa
 
29.10.2015
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIKARKKIKAKKU


Tein erään lapsen syntymäpäiville tämän kakun..

Pohja:
4dl munia
4dl sokeria
vatkataan vaahdoksi, lisää sen jälkeen nopeasti sekoittaen
4dl vehnäjauhoa!

laita seos rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Uunin lämpö 175 astetta 40-50 minuuttia uunissa anna jähtyä ja kumoa kakku.
leikkaa kolmeen osaan..

täyte:
n. 5dl karamellikaakaota (esim. Dumle kakaao), itse tein Cupsolo keittimellä Tazza karamell Cacao 2 kapselia ja 2 maitokapselia..

2.5dl kermaa
3rkl vaniljakremijauhetta
1 purkki Condersoitua maitoa caramel

vatkaa kerma kreemijauheen kera vaahdoksi
kaada kuohkeaan kermaan tuo purkillinen Condesoitua maitoa ja vatkaa hyvin, pistä noin 15 minuuksi jääkaappiin seos..
aloita kakun latominen kakku, kostuke ja täyte ja vielä toisen kerran samoin, kasta vielä tuo päälinen.
Laita vuorokaudeksi jääkaappiin kostumaan..

päällinen:

2 purkkia kermaa
4rkl vaniljakreemijauhetta
puoli purkkia suklaa-pähkinälevitettä, tee samoin kuin täytteessä..

sivele kakun ympäri tätä suklaa kermavaahtoa ja ota pursotin jolla koristelet reunat, lisää näitä M&M karkkeja jotta pinta täyttyy..