29.10.2015
Pohja:
4dl munia
4dl sokeria
vatkataan vaahdoksi, lisää sen jälkeen nopeasti sekoittaen
4dl vehnäjauhoa!
laita seos rasvattuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Uunin lämpö 175 astetta 40-50 minuuttia uunissa anna jähtyä ja kumoa kakku.
leikkaa kolmeen osaan..
täyte:
n. 5dl karamellikaakaota (esim. Dumle kakaao), itse tein Cupsolo keittimellä Tazza karamell Cacao 2 kapselia ja 2 maitokapselia..
2.5dl kermaa
3rkl vaniljakremijauhetta
1 purkki Condersoitua maitoa caramel
vatkaa kerma kreemijauheen kera vaahdoksi
kaada kuohkeaan kermaan tuo purkillinen Condesoitua maitoa ja vatkaa hyvin, pistä noin 15 minuuksi jääkaappiin seos..
aloita kakun latominen kakku, kostuke ja täyte ja vielä toisen kerran samoin, kasta vielä tuo päälinen.
Laita vuorokaudeksi jääkaappiin kostumaan..
päällinen:
2 purkkia kermaa
4rkl vaniljakreemijauhetta
puoli purkkia suklaa-pähkinälevitettä, tee samoin kuin täytteessä..
sivele kakun ympäri tätä suklaa kermavaahtoa ja ota pursotin jolla koristelet reunat, lisää näitä M&M karkkeja jotta pinta täyttyy..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nam , todella herkullisen näköinen kakku 🙂