19.12.2016
150g voita
1.5dl sokeria
3 munaa
3.5dl vehnäjauhoa
2tl perunajauhoa
2tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1tl kardemummaa
2dl banaanisosetta ( itse survoin haarukalla banaanin)
0.5dl appelsiinituoremehua
Vaahdota rasva ja sokeri
lisää munat yksitellen hyvin vatkaten
lisää keskenään sekoitetut kuiva aineet, vähän kerrallaan..
lisää banaanisose ja tuoremehu viimeiseksi.
voitele ja korppujauhota kuivakakkuvuoka kaada seos siihen..
laita uuniin 175 astetta noin 50-60 minuutiksi alatasolle.
tämä kakku on vasta n. mehustunut viikon päästä, itse laitan kuivakakun nyt jähtyneenä pakkaseen saa siellä olla joulun alkuun 2-3 päivää ennen otan pakkasesta ja koristelen jouluisasti, itse en koristele pakkaseen menon vuoksi etukäteen.. ettei sulaessa lähde valumaan..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
ihanan jouluinen tunnelma