2.3.2014
Ainekset
100 g Mozzarella juustoraastetta
50 g Meijerivoita
1 1⁄2 dl vehnäjauhoja
1⁄2 tl suolaa
1 rkl kylmää vettä
1pss kaltattuja, kuorittuja kokonaisia manteleita.
Ohjeet
Sekoita juustoraaste, voi, vehnäjauho ja suola monitoimikoneessa. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Pyörittele taikina jauhotetulla alustalla noin 2.5 cm paksuiseksi pötköksi. Jaa pötkö 8 cm pituisiin osiin (eli sormiin). Aseta ”sormet” isolle lautaselle tai tarjottimelle, paina jokaiseen sormeen ”kynneksi” yksi kaltattu ja kuorittu manteli. Anna keksien jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja siirrä keksisormet leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskitasossa 12-14 minuuttia. Tarjoile juustokeksit jäähtyneinä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Uskon et onnistuu pakastaminen, mut sulaminen ihan normaalisti ajan kera.. ettei mikroon laita sulamaan..