Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Kahvikakut Nähty 5552 kertaa
 
20.09.2015
 
2 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIDragon Blood- Valkosuklaa kuivakakku


Tulipa vahingossa ostettua Dragon Blood likööriä, juotavaksi liian tujua.. Sitten oivalsin et täähän taitaa olla hyvä keittiössä niin leivonnassa kuin ruuanlaitossa, joten tämä oli ensimmäinen kokeilu tästä likööristä ja onnistui hyvin, siis chilin maku tuossa liköörissä eniten on siis todella vahvaa 50%.. jos joku on samaisen pullon ostanut ja ei tiedä mitä tekee niin keittiöön tää on oiva tuote.

175g voita
2.5dl sokeria
3 munaa
150g valkosuklaata sulana
loraus Dragon Bloodia n. 3rkl
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1dl Maizenaa
3dl vehnäjauhoa
elintarvikeväriä (jauhetta)

Vatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen voi vaahdoksi, lisää munat ja jatka vaahdottamista.
Sillä aikaa sulata suklaa vesihauteessa lisää siihen Dragon Bloodia ja sekoita se suklaamassaan, lisää nopeaan tuo taikinaan ( sen verran tuo alkoholi jäähdyttää suklaata jottei ole liian kuumaa..)
sekoita muut jauheet yhteen ja laita taikinaan sekoittamalla kunnolaa jokunen pyöräytys vatkaimella jotta seikoittuu taikinaan.
Laita voideltuun korppujauhotettuun rengasvuokaan jos silikoni niin itse käytän suihkeöljyä se ei tarvitse korppujauhoa.
uuniin 175 astetta 45-50 minuuttia anna jäähtyä ja kumoa..
itse suihkutin paria erillaista kiillesuihketta vielä..