27.4.2014
Päälinen / kiille:
2dl tuoremehua jossa on banaania
4kpl liivatetta
1 banaani
keskikerros:
karamelliväriä ( itse käytin hieman keltaista)
1prk Viola Vaniljatuorejuustoa
1prk Vaniljarahkaa
0.75dl sokeria
1tl vaniljasokeria
2.5dl kermaa
4 liivatetta
pohja:
1 1/2 pak. Balleriina Dops Milkshake keksiä (vanilja maku)
75r sulatettua margariinia
tuoremehu huoneenlämpöisenä, laita liivatteet kylmään veteen kunnes turpoavat ja tilkalla kuumaa vettä sulata ne siihen lisää vispaten tuoremehun joukkoon, kaada seos silikonivuoan pohjalle ( huom. suosittelen jotain kovaa alustaa alle esim. leikkuulauta kun joudut siirtelemään.
laita 2 tunniksi jääkaappiin.
Ota jääkaapista ja lisää banaani kiilteen / päällisen päälle joko lohkoin tai survottuna.
Laita taas liivatteet turpoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma vaniljasokerin ja karamellivärin kera, lisää tuorejuusto, rahka ja sokeri ja vatkaa kunnolla sekaisin. Laita liivatteet tilkkaan kuumaan veteen sulamaan, lisää ohuena nauhana kumminkin nopeaan koko ajan vatkaten seoksen joukkoon.
Kaada seos banaanien päälle ja taas pariksi tunniksi jääkaappiin..
pohja, pistä keksit minigrit pussiin ja kauli ne muruiksi, älä välitä vaikka osa keksin täytteestä jää kiinni pussin reunoihin saat ne veitsellä kaapien joukkoon.. kaada kulhoon ja lisää tuo sulatettu rasva sekoita hyvin ja pistä viimeiseksi massan päälle. Laita koko juttu 4-5 tunniksi pakkaseen jotta koko komeus jähmettyy kovaksi. Ota pakkasesta ja irroita silikonivuoasta ja laita tarjoilulautaselle, voit joko jättää pöydälle sulamaan tai jääkaapissa sulaa seuraavaksi päiväksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä