Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Toffe

AURA- päärynä Suklaakakku

20.12.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Aura-päärynä-Suklaakakku-001_600x600.jpg

POHJA:
1dl kermaa
100g tummaa suklaata
250g voita
2.5dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
4 munaa
3dl vehnäjauhoa
2dl maissitärkkelystä
1dl tummaa kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta

TÄYTE:
3tlk säilykepäärynöitä sokeriliemessä
2kpl liivatelehteä
2dl kermaa
1prk AURA PEHMEÄ
0.5dl tomusokeria
AURA MURUJA oman maun mukaan

KOSTUTUS:
Maitokaakaolla

SUKLAA KUORUTUS + KORISTELU
2dl kermaa
200g tummaa suklaata
1prk Vaahtoutuvaa suklaakermaa
1prk Philadelphia Maraboy
2 päärynän puolikasta
AURA muruja

Pohja:
Kuumenna kerma ja pilko suklaa joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa liukenee. Vatkaa rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen, koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi. Lisää lopuksi suklaakerma ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pyöreään kakkuvuokaan (Ø 24 cm) ja paista 175 asteessa noin tunti. Tarkkaile kypsymistä paistamisen loppupuolella. Kumoa kypsä kakku ja anna jäähtyä.

täyte:
Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi lisää AURA pehmeä. Sekoita joukkoon vedestä puristetut, pehmeät liivatteet ja sokeri. Tarkista makeus ja Auran maku lisää AURA muruja makusi mukaan.

Leikkaa kakku kolmeen osaan.  Kostuta ensin kakku kaakaolla, Leikkaa päärynät (ei tarvitse valuttaa) ohuiksi viipaleiksi ja lado ensimmäiseen väliin päärynöitä ja niiden päälle AURA® kermavaahtoa. Tee toinen väli samoin.

( jos suinkin mahdollista jätä kostumaan 1-2 vrk)

Valmista sitten suklaakuorrutus. Paloittele suklaa kerman joukkoon kattilassa miedolla lämmöllä ja jäähdytä jääkaapissa.  Vaahdota tuo suklaakerma lisää siihen tuo Philadelphia Maraboy. Lisää tuo suklaakuorrutus ja vatkaa vielä jonkun aikaa hyvin.
Ja laita tämä suklaa massa kakun päälle lisää sen jälkeen pilkotut päärynän puolikkaat ja ripottele päälle vielä AURA muruja.

Kategoriat

KakkupohjatKakunkuorrutteetTäytekakutTäytteet

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Keikautettu-Sitruuna-Suklaajuustokakku-1_400x400.jpgToffeKEIKAUTETTU SITRUUNA - SUKLAAJUUSTOKAKKU
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Sitruunakakku-pellillinen-1_400x400.jpgToffeSITRUUNAPIIRAKKA PELLILLE
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Suklainen-piimakakku_400x400.jpgToffeSUKLAINEN PIIMÄKAKKU PELLILLINEN
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_10155064_10203031016312990_1232550923_n_400x400.jpgToffeTERVATORIN ERIKOINEN
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Aura-Mustikka-luumu-valkosuklaapiirakka_400x400.jpgToffeAura- Mustikka - luumu valkosuklaapiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14802_Mango-piirakka_400x400.jpgToffeMANGO - PIIRAKKA
2

Kommentit (1)

Kinuskiemo
20.12.2013 23:34

Kun katsoo aineluetteloa, niin tämä kakku ei voi voi olla kuin herkullisen hyvää. 🙂 Aura + päärynä + suklaa, NAM! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa