Kinuskileipomo Toffe

Kategoria: Makeat piirakat Nähty 202 kertaa
 
13.09.2020
 
Ei kommentteja

LUKIJAN RESEPTIAura- Mustikka – luumu valkosuklaapiirakka


Valion piirakka täydellisesti muokattuna, ei taida olla pahemmin mitään yhtenäistä , pohja noin 80%.. tekotapakin on omani..

pohja:
1dl sokeria
1dl Kokin salaisuus juokseva auringonkukkaöljyseosta
1 muna
1ps. 70g Saksanpähkinää murskattuna
2tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
laita kuivat jauheet yhteen ja sekoita
sekoita Kokinsalaisuus ja muna yhteen..
sekoita tasaiseksi vatkaimella tai käsin.
suihkuta vuokasprayta piirakkavuokaan
lisää pohjataikina vuokaan tasaiseksi sinne pistele haarukaala muutamat reiät
lisää sen jälkeen noin 1- 1,5 dl mustikkahilloa levitä tasaiseksi pohjan päälle.
4 tuoretta luumua halkaise neljään osaan ja asettele nätisti nuo palat kuori puoli näkyviin hillon päälle.
täyte:
Panda valkosuklaa 145g levy
Valion uutuus Kinuskikerma 2,5dl
Aura juusto puolikas
0,7dl korppujauhoa
sulata pehmeäksi suklaa mikrossa si siis juoksevaksi
muruta puolikas Aurajuusto sen päälle
kaada kerma ja vatkaa nämä yhteen
lisää siihen tuo korppujauho
kaada vuokaan luumujen päälle ja tasoita sen jälkeen. Pistä jonkun verran mustikoita täytteen päälle ihan vaan koristeeksi..
Uuniin 175 astetta 45-50 minuuttia
koristele kun piirakka jäähtynyt luumulla ja tomusokerilla mielsi mukaan