29.6.2017
3 munaa
2rkl fariinisokeria
1tl vanilliinisokeria
1rkl siirappia
5dl jauhoja
3tl leivinjauhetta
noin puoli desiä voisulaa
2dl Valion päärynä-kinuskirahkaa
3dl maitoa
Vaahdota kuohkeaksi munat, sokeri ja siirappi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan voin kera. Lisää maito ja rahka. Paista paksuja lettuja reippaasti voidellulla pannulla. Taikinasta tulee suhteellisen pieni määrä lettuja isohkon koon vuoksi, tästä erästä tuli 8kpl.
Lisukkeeksi tähän tein limekermavaahtoa.
2dl kermaa
puolikkaan limen mehu (tai vähemmänkin, jos pitää limeä kirpsakkana!)
2tl fariinisokeria
Vaahdota kerma ja lisää lime sekä sokeri.
Myös banaaninpalat maistuvat lisukkeena, hoksasin vasta kuvan ottamisen jälkeen. 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Onpa herkullisen näköinen lettu. Olet paistanut siihen kauniin taiteellisen muodon. Sokerointikin houkuttelee maistamaan. Kyytipojaksi raikasta kermavaahtoa. Nam! 🙂