Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo luppakorva

Fariinikakku

10.11.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Ainekset:

2 munaa
5 dl fariinisokeria
3 tl piparkakkumaustetta (tai kanelia,kardemummaa ja neilikkaa 1 tl kutakin)
100 g margariinia
2 dl kermaviiliä
4 1/2 dl karkeita vehnäjauhoja
1 1/2 tl soodaa
1 dl rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä paloiteltuna.

Ohjeet:

Voitele ja korppujauhota vuoka. Sekoita rusinat tai kuivatut hedelmät jauhoihin, samoin sooda. Vatkaa munat ja fariinisokeri kevyesti vaahdoksi ja lisää seokseen, mausteet, sulatettu margariini kermaviili ja jauhot, joihin hedelmät ja leivinjauhe on sekoitettu. Sekoita mutta älä vaivaa taikinaa. Paista kakku n. 175 asteen lämmössä 50-60 minuuttia. Älä kumoa kakkua heti vuoasta , vaan anna sen jäähtyä hetki.

Fariinikakku on hyvin säilyvä. Se on parhaimmillaan päivän tai parin kuluttua.

Kategoriat

Klassikot

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400. luppakorvaMustikkapiirakka
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400. luppakorvaFariinikakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400. luppakorvaKääretorttu leivokset
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/15621_P1090494_400x400.jpg luppakorvaTikkunekkusen makeat muffinit
10

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa