9.8.2015
ainekset:
500 g kreikkalaista jogurttia (myös turkkilainen käy)
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
250 g vadelmia
Laita kulho (mieluiten metallinen) pakastimeen jäätymään jo päivää ennen.
Mittaa jäädytettyyn kulhoon jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa hieman, ja laita sitten pakastimeen. Vatkaa seosta lisää noin 20 minuutin välein, kunnes se alkaa jähmettyä, sen jälkeen sen voi antaa olla pakastimessa. Seoksen kuitenkin pitäisi olla pakastimessa noin 3 tuntia.
Mikäli vadelmat ovat ulkomaalaisia, käsittele ne pakkauksen ohjeen mukaan ennen lisäämistä seokseen.
Kun jogurttiseos on ollut pakastimessa noin 3 tuntia, vatkaa sitä vielä hieman (jäädykkeen ei kuulu olla kovin tönkköä). Lisää vatkatessa joukkoon vadelmat. Tarjoile heti
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä